27-01-08

de product manager

zaterdagavond met S&S toch besloten van de beentjes te gaan losshaken ipv 'gewoon' iets te gaan drinken, een club(je) waar we wel vaker naartoe gaan met ons drieën, zo kon S1 haar gedachten wat verzetten.

het was er niet te druk, zo juist genoeg volk om het aangenaam te houden, en wie kom ik daar terug tegen? de product manager.
de product manager is een persoon uit mijn pre-blog leventje. ik leerde hem eind november in die club kennen, nummers uitgewisseld, wat smsjes gestuurd, heb hem nadien nog ene keer opnieuw gezien daar, toen nog mee met zijn vrienden 's morgens vroeg pita gaan eten (dat ritueel was geleden van in mijn studentenjaren, was wel lachen).
is er ooit iets tussen mij en de product manager gebeurd? buiten overdreven duidelijk geflirt, jammer maar helaas... de eerste keer omdat we pas aan de praat raakten toen S&S en ik op vertrekken stonden, de tweede keer omdat we samen zo'n zestal vrienden bij hadden die het met hun zatte botten nodig vonden om ons wat aan te moedigen waardoor er natuurlijk helemaal niks gebeurt... ben geen seut, maar een 'toejuichend' publiek vind ik echt wel teveel van het goeie!
dus weer wat heen en weer gesms na die avond, om dan plots geen reactie meer te krijgen, en dan stopt het bij mij ook he, ne kerel die het nodig vindt om ni te reageren, of niks meer van zich te laten horen staat bij mij gelijk aan 'noa is niet boeiend genoeg om moeite voor te doen' en dan laat noa het ook zo. dus sinds half december niks meer van hem gehoord, kom ik hem daar dit weekend ineens terug tegen.
en je gelooft het nooit, komt ie naar mij 'hey, noa, hoe ist?'
is er nog een meer algemene en belachelijke vraag die je kan stellen. mijn antwoord 'ca va.' en punt dus, ni gevraagd, en met u? dan heb ik echt zoiets van, kom maat, bol af. beetje later aan de toog staat ie terug naast mij, en begint ie plots, zonder dat ik ernaar vroeg, te vertellen. ik schets hier de conversatie:

PM 'ja, heb het nogal druk gehad, zat veel int buitenland voor mijn werk'
N ' ah ja, vandaar dat je ni smste' (met een bepaalde ironie in mijn stem waarbij ik dacht, en je zat in een land zonder gsm bereik ofzo? pff)
PM 'euh... ik ben niet echt nen smser, je mag het aan mijne maat hier vragen'
N 'nee nee, ik geloof je zo ook wel, heb het gemerkt, want plots reageerde je niet meer dus twas duidelijk'
PM 'euh... is ni zo bedoeld, ga het de komende periode terug druk hebben trouwens, opnieuw naart buitenland voort werk, en ga nog skiën. -stilte- en, jij nog vaak hier geweest?'
N 'enkel met oudjaar, en nu dan'
PM 'met oudjaar, wij zijn gewoon bij vrienden thuis gebleven. wel jammer, dan had ik je drie kussen kunnen geven'
N 'tja, kans verkeken he. allez, ga nog wat verder shaken, have fun nog he!'

en hop, weg was ik. hij stond daar beetje beteuterd te kijken, hihi. mijn stoere kant dacht 'inderdaad man, kans op dit (en dan bedoel ik mijn bangelijke zelve) verkeken!'
anderzijds geef ik toe dat als ie naar me lachte, ik weer dacht, damn, die kerel trekt me echt wel aan, en why not? je bent vrijgezel en zo beke genegenheid kan nooit kwaad... (want ik denk ni dat die op zoek is naar iets lange termijn)
maar ik hield me bewust in, zelfs als ist ni op lange termijn, dan nog moet een man mij veroveren, tot hiertoe was ik altijd meer jager dan prooi, en ben daar dus voor onbepaalde duur in veranderd. niet dat ik een gewillige en vooral gemakkelijke prooi ben, maar waar zitten de mannen die moeite doen?

zie net dat het weeral lekker laat is, dus ga naar dromenland verhuizen, beetje fantaseren over mannen die moeite doen, hahaha

sweet dreams!
 

ps de weegschaal trouwens, dat verhaal is er nog steeds, elke dag wat smsjes heen en weer, en ni nu deze week maar de week daarna, spreken we opnieuw terug af. vriendschappelijk, want nog steeds geen kriebels, echt niks... zelfs geen aantrekkingskracht terwijl het best een knappe man is... en ene die dus moeite doet, aarrrghhh...

23:58 Gepost door Noa in Feesten | Permalink | Commentaren (5) | Tags: man, dansen, jager, prooi, moeite |  Facebook |

18-01-08

relaas

hoe er op een paar dagen tijd precies extreem veel kan gebeuren? zie hieronder!

16-01
overdag, 'gewoon' gewerkt, 's avonds met mijn toekomstig buurmeisje (dus voor alle duidelijkheid, diegene die naast mijn renovatieprojectje woont), en die voordien al een vriendin was, vanaf nu ET genoemd (omdat ze even lief en schattig is en omdat ze naast mijn 'home' woont), soit, met ET iets gaan drinken dus...
gezellig bijgepraat, was nodig, mekaar lang ni meer gezien, ze is tevens een ex-collega, en toen zagen we elkaar dagelijks, binnenkort weer opnieuw als ik eindelijk naast haar woon, maar kom, ben weeral aant afwijken, zo kom ik nooit tot de clou van het verhaal.
het leukste deel dus was toen ze vertelde over een upperdare waar ze naartoe geweest is... ze heeft in 2006 met de feestdagen een 'trillende' badeend kado gekregen, en ze is er dus, echt waar, pas achtergekomen dankzij die upperdare waarvoor dat dient?! (fyi, zij kon ze ni gebruiken want ze heeft geen bad en ze dacht dat de trilfunctie diende om dat eendje te doen zwemmen, ik stikte bijna in mijn witte martini van het lachen) HILARISCH toch, en tegelijkertijd maakte ik me de bedenking, damn, daar staat een trillende badeend gewoon al meer dan een jaar in de kast te staan, had ik dat geweten Knipoog


17-01
jaja, the big day, ik ben op tram 3 gesprongen, heb een nieuw voordeur gekregen, kortom, ik ben 30 geworden!!! leuke dag gehad, veel wensen van veel mensen, mijn ma heeft een brunchmand en een bos rozen laten afleveren op kantoor (en ikke maar hopen dat dat van één of andere geheime aanbidder zou zijn, tot je de kaart opent, en dan blijkt het je ma te zijn, wel lief, daar ni van, maar i think u know what i mean...) 
's avonds de beste kado gehad, herinner je je de incentive die ik won, jaja, ben op mijn 30e verjaardag voor 350 euro mogen gaan shoppen op kosten van de firma, soms zit de wereld toch mooi in mekaar! zou je denken he?, NI DUS, om 23.07 gisterenavond, na 3 uur shoppen (met als resultaat een nieuwe horloge, een nieuw mantelpakje, een nieuwe broek en twee rokken, ne mascara en een flesje parfum voor de mama) is Noa gecrasht, heb me zelden zo leeg gevoeld en zo belachelijk emotioneel, en ik die dacht dat dien ik-word-30-blues ni aan mij besteed zou zijn... VERKEERD GEDACHT!

wel een leuk feitje, de weegschaal en ik hadden dus nummers uitgewisseld, en het is van mailen ook naar smsen gegaan, anderzijds is mijn interesse wat aan het afzwakken, hij is te lief, te gewoon, weinig uitdaging... dus ook daar is nog werk aan de winkel want sinds wanneer is er iets mis met ne lieve gast die een normaal leven leidt en bovendien moeite doet, grrrrrr!

18-01
vandaag dus, rotdag, opgestaan met migraine, ganse dag afgezien, twee pillekes gepakt, en nu zit ik hier eigenlijk te typen terwijl ik amper uit mijn ogen kan zien; ben al een half uur bezig voor dit stukje, omdat ik bovendien zo misselijk ben dak ni in ene keer kan doortypen, moet af en toe rusten, maar ging normaal naar de cinema met S&S (jaja, die leven nog, morgen gaan we nog es feesten samen), en lig nu in mijn bed te typen om toch nog iet of wat ne fijne vrijdagavond te hebben, weiger van direct in mijn bed te kruipen, is tegen mijn principes op vrijdagavond! dadelijk de oogjes toch maar sluiten, dan kan ik morgen zeker wel een stapke in de wereld zetten, sowieso zware dag voor de boeg, eerst tegels gaan bestellen, de werken in mijn huisje gaan checken, business plan opmaken voort werk en een motivatie waarom ik een opleiding project management zou willen volgen (tips altijd welkom trouwens!)
zondag wordt een slaapdag, nu al beslist, hihi

enjoy the weekend!

ps voor zij die het zich afvragen, ik ga mijn 30e verjaardag nog op grootse wijze vieren met een knalfuif, maar typisch Noa, heb er wat laat aan gedacht waardoor er de eerstkomende maanden geen goeie zaal vrij is, dus zal iets voor tegen de zomer zijn, ach, ben nog een gans jaar 30 he ;-)

21:12 Gepost door Noa in Feesten | Permalink | Commentaren (3) | Tags: verjaardag, vrienden, 30 |  Facebook |

31-12-07

man van de maand - try out 1

Zaterdag weer feestje gaan bouwen, het begint er meer en meer op te lijken dat ik mijn schade aan het inhalen ben, bijna 30 en nu pas het feestbeestje uithangen, ironisch, niet?

Anyway, zaterdag dus... leuk feestje samen met S&S (twee vriendinnen van me), lekker shaken op de dansvloer, beetje rondkijken, oogcontact zoeken met knappe exemplaren van het andere geslacht, cool blijven, ...
en plots stond ie daar, groot, donker haar, kortom een knap exemplaar Kus


ineens, out of nowhere, pal voor mijn neus, definitely in my personal space, hand meteen rond mijn middel, mijn lijf tegen het zijne aangeklampt, verder dansend op de muziek...
en de conversatie?

'hallo, ik ben D.'
'hallo, Noa, aangenaam.'
'van hier uit de buurt?'
'half uurtje rijden, in G., jij?'
'oorspronkelijk van Limburg, nu woon ik hier'
'wat doe je van werk D.?' (ja, ik moet direct alles weten he, volledige screening, tuurlijk wel!)
'account manager bij IT consultancy bedrijf?, jij?'
'afdelingsmanager'

intussen maakt hij lichte aanstalten tot meer...
dan kent ie Noa nog niet, how maar, zo snel gaan we ook weer niet he makker, dus vervolg conversatie terwijl ik mijn hoofd met een licht bruuske beweging naar achter trek...

'woon je al lang hier D.?'
'viertal jaartjes, jij?'
'heb huis gekocht daar, nog wel in renovatie dus tijdelijk bij ouders'
'alleen gekocht?' (persoonlijk vond ik dit een rethorische vraag, dacht ie echt dat als ik dat samen gekocht had, hij zo in mijn space mocht blijven vertoeven?!)
'yep. en jij, gekocht of huren?'
'ik huur'
'alleen?' (om de conversatie op gang te houden stel ik deze, in mijn ogen dus overbodige vraag)
en dan ...
'nee, eerlijk?, ik woon eigenlijk al drie jaar samen maar mijn vriendin is ziek vandaag, ik ben eigenlijk een heel trouwe jongen, maar ik zag jou staan, en tja...  dus moest je je afvragen waarom ik je nog niet kuste, das dus de reden, houd me wel wat tegen...'
'wel wat tegen, hilarisch, en nee, ik stelde me die vraag nog niet want ik ben niet het boem-bats-type waar je zomaar je tong even inramt!! en nu is die vraag helemaal niet meer aan de orde, weet niet wat jouw probleem in je relatie is, maar hier doe ik ni aan mee, salut'

en daar stond ie dan te kijken...

S&S begrepen er even niets van, en ik? ik was geflatteerd enerzijds, gedegouteerd anderzijds...


Vanavond weer feestvieren, maar vandaag heb ik er wel zin in. Eerst thuis met S&S wat eten, drinken en dan de beentjes los gaan shaken!
Benieuwd wie ik vandaag weer tegen het lijf ga lopen, haha

Have fun tonight!

ps ik heb van zaterdag van 1 ding spijt, had zijn geboortedatum moeten vragen, dan had ik tenminste geweten met welk sterrenbeeld ik te maken had...

 

16:31 Gepost door Noa in Feesten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: man, dansen |  Facebook |

30-12-07

en dit moet dan een 'feest'dag zijn

korte toelichting, ik was de blog 25-12 gestart op een andere site, maar werkte niet echt makkelijk, van deze blogsite goeie zaken gehoord, dus poging 2 hier!

Hello world, this is me...

25-12-2007, het begin van een nieuw leven
net familiefeest achter de rug, het eerste in 10 jaar als newborn single
(voorbije 10 jaar weliswaar niet steeds met dezelfde vriend maar kom)

en het is dus niet meegevallen!

situatieschets nodig? eind oktober na 2 jaar 'gedumpt' voor een 24-jarig exemplaar met maatje 34 die ja knikt wanneer ze ja hoort te knikken en vice versa
zomaar, ineens, terwijl hij de man van mijn leven was, met de nadruk op was dus ;-)
ikke? bijna 30, met een eigen leven, carrière, en vooral een mening, tja...

vroeger schreef ik gedichten, lijkt me niet zo goed meer te lukken, maar van me afschrijven blijft helpen, dus dacht ik, let's blog!

that's it 4 today, moe en morgen werken.

sleep tight!

ps nog 5 min en de 'feest'dag is voorbij, yihaaa

19:56 Gepost door Noa in Feesten | Permalink | Commentaren (3) | Tags: feestdag, single |  Facebook |