30-01-08

effe leeg

effe leeg, compleet leeg, inspiratieloos maar ook gewoon leeg, qua gevoel, qua happy zijn, qua alles zo'n beetje...

morgen gaat weer een betere dag zijn, hoewel vandaag ook goed begon... geen idee wat ik de laatste dagen heb, enorm veel aant nadenken, wenen, lachen, alles door mekaar, ben ongelooflijk verward, vraag me af waar dit nu weer ineens vandaan komt...

denk meer dan voordien terug aan m'n ex, razernij en frustratie is niet meer het enige wat ik voel, plots ook terug verdriet, en ik snap het niet...

heb gisteren besloten volledig te kappen met hem, niet dat we nog dagelijks contact hadden, eerder tweewekelijks ofzo, maar zelfs dat is nog teveel blijkbaar, zelf bellen of smsen deed ik al niet, maar opnemen en antwoorden nog wel, daar ga ik nu ook voor onbepaalde duur mee stoppen, tot ik mezelf back on track heb, niet voor een paar dagen mezelf goed voelen, niet voor een paar weken maar voor altijd tot rust komen, die kerel moet niet alleen uit mijn hoofd verdwijnen, maar echt ook uit mijn hart, dus ik kap ermee, met alles wat met hem te maken heeft, uit eigen keuze, en toch doet het pijn!

vandaag was dag 0, het laatste antwoord per sms is verstuurd, heel droogjes, geen mededeling naar hem toe dat ie een hele tijd niks meer van me gaat horen, hij zalt wel merken, is makkelijker voor mij (en ik heb mij het recht toegeëigend dat ik in deze situatie es lekker egoistisch mag zijn!)

morgen begin ik opnieuw, serendipity awaits, a new dawn is breaking!

x

ps er valt niet veel meer te zeggen dan dit, dus geen ps vandaag.

 

22:54 Gepost door Noa in Liefde | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ex, leeg, afsluiten |  Facebook |

Commentaren

Veel moed ;-) Het zal niet makkelijk zijn, zo niet reageren, maar achteraf zal je er waarschijnlijk sterker uitkomen. Dus bonne chance ;-)

Groetjes

Gepost door: De Bomma | 30-01-08

Soms is het gewoon noodzakelijk en in zulke gevallen moet je dan wel egoïstisch zijn! Veel sterkte en opflakkerende momenten gewenst vooraleer je weer on track bent!
Groetjes

Gepost door: Einstein Brain | 31-01-08

wtf is da nu echt bij IEDEREEN die "effe leeg" toestanden....?!! :-S

knuf!

Gepost door: Cijferkes | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.