24-01-08

episode weegschaal

met beloftes moet je idd oppassen, maar heb enkel beloofd dak mijn uiterste best zou doen... heb da gedaan, en tis vandaag geworden dak tijd had om mijn episode te vervolledigen!

maar eerst effe een andere passage uit mijn leven die me van het hart moet, vandaag verjaart mijn ma, heel het gezin hier uitgenodigd om te komen eten, van tevoren was ik met aandrang gevraagd om op tijd te stoppen met werken; precies of ik ben ne workaholic Tong uitstekend


anyway, ikke dus op tijd naar huis, ik moet het verst rijden en tot het laatst werken, dus als nen halve gek naar huis gechased omdat heel de familie hier zat te wachten, twee afspraken zelfs speciaal verzet, kom ik hier thuis, iedereen al gedaan met eten, zonder mij te verwittigen vonden ze dat ze al maar moesten beginnen zonder mij! daar word ik nu es razend van, en dan komt mijn ma nog doodleuk vragen 'noa, wat is er, je lijkt kwaad?'  HALLOOOO, tuurlijk ben ik dan kwaad. grof kunnen ze soms zijn hier. en dan reageer ik echt als een klein kind, ben rechstreeks naar mijn kamer gegaan. mijn ma heeft nog een poging ondernomen 'tja, noa, ni heel de wereld draait om u he!' goeie poging, ga nu de komende twee dagen ni spreken ofzo want anders ist helemaal dikke rel!

maar kom, back to the date... om zij die nu pas intunen te doen volgen, ik had maa avond een date met een weegschaal (zie ook man van de maand), heb hem leren kennen via het geweldige world wide web. ik heb hem die avond gebeld vanop kantoor dat ik nog half uurtje werk had, en gentleman dat ie is, is hij me daar komen ophalen aangezien het regende. stap ik altijd in de wagen bij mannen die ik nog nooit zag? neen, maar was uit pure ijdelheid, moest nog geen km wandelen, maar wilde ni als een verzopen kieken binnenwandelen en zo voor de eerste keer kennis maken, te begrijpen toch?
en ik moet zeggen, hij is knapper in real life dan op foto, echt een meevaller! daar sta je dan he, nog volop met je hoofd bij het werk eigenlijk, je doet de deur van het kantoor open, en je denkt, 'wow, die ziet er beter uit dan op z'n foto's', en tegelijkertijd gaat er in diezelfde fractie van diezelfde seconde door je hoofd, 'en hoe laat ik dat nu niet te fel opvallen, cool blijven noa'
soms is het menselijk brein een hilarisch gegeven!

hoe is de rest van de avond verlopen? supergezellig, goed gesprek, geen min stilte (maar daar moet je echt al heel saai voor zijn dat ik zelfs zo uit mijn lood geslagen ben dat ik een volle minuut mijn kwebbel hou, hihi; goh, dit komt ook weer verkeerd over, ik heb ook wel geluisterd naar wat hij te vertellen had he, ik kan ook luisteren hoor!), paar keer goed gelachen, leuke humor, dus zitten op dezelfde golflengte (op het eerste gevoel toch want wat weet je in godsnaam na 1 date, i know!)
kortom, het is voor herhaling vatbaar, intussen elke dag wat heen en weer gesmst, en we shall see he, second date staat nog niet vast, en dat ga ik opnieuw van zijn kant laten komen.

maar ik moet jullie teleurstellen, er is niets gebeurd, nope, nothing, nada, tss, dachten jullie nu echt dat ik zo'n meiske ben? (hoewel ik dat na nog een paar maanden zonder misschien wel wordt af en toe, dan creëer ik een alter ego voor mezelf, een tweede persoonlijkheid die enkel op het lichamelijke uit is, als zij die op zoek is naar iets meer lange termijn dan moe is, kan ik de andere laten inspringen! soms heb ik toch echt superideeën.)

vanwaar mijn cliffhanger, din avond met miss C gaan eten (jaja, weeral een nieuw personage in mijn leven, zij draait al een tijdje mee, ooit collega's geweest en steeds goei vriendinnen gebleven, en met haar kan ik lekker rechtuit babbelen, over alles, echt alles, we zijn ni snel geshockeerd wij twee)
miss C is ook net terug single en das altijd fijn, single vriendinnen hebben, zeker die waar je leuk mee kan praten, en din avond was het onderwerp van den diner o.a. one-night stands, en hoe vrouwen die dat doen zo snel sletten genoemd worden, terwijl volgens miss C "een warm lijf tegen je aan voelen net is als een warme chocomelk leegdrinken voor het haardvuur", en met ne warme chocomelk is toch niks mis, integendeel, kan zo'n deugd doen soms. awel, ik geef ze gelijk! maar je moet ni overdrijven, teveel chocomelk drinken kan nogal zwaar op de maag liggen he!

bon, ik ga hier nog wa dromen over lekker warme chocomelkskes met een goei grote portie slagroom! sweet dreams!

ps vandaag ook beslist, ga met miss c met valentijn speeddaten, kijk er al naar uit!

21:37 Gepost door Noa in Dating | Permalink | Commentaren (2) | Tags: weegschaal, familie, sex |  Facebook |

Commentaren

hey ja ouders he en de hele wereld draait niet om u-zin hoor ik ook vaak. diepe zucht. groot gelijk dat er niks gebeurt is met je date, heb je nog tijd genoeg voor. heb je hem leren kennen via een datingsite? zit dat nl ook een beetje te overwegen want ik kom niet echt meer nieuwe mannen tegen vandaar... nog een fijn weekend! leuk idee dat speeddaten trouwens groetjes

Gepost door: amber | 25-01-08

tja wat kan ik zeggen, heb de weegschaal idd via dating site leren kennen, allez, eerder een community site, maar twas de eerste keer dat ik dat deed; is wel goed meegevallen, denk dat het ook kan tegenslagen, gewoon lang genoeg wachten om nummers uit te wisselen, hebben eerst tijdje heen en weer gemaild, dan gesmst, dan keertje gebeld en toen afgesproken...
speeddaten, kijk er al naar uit, vooral heel benieuwd!

Gepost door: Noa | 26-01-08

De commentaren zijn gesloten.