09-01-08

so many

questions...

als je online dating mails stuurt, laat je hem toch eerst vragen om af te spreken, of, zijn we zo geëmancipeerd dat je dat ook al zelf moet doen?

als je medewerkers op je zenuwen werken op het werk, mag je dan effe brullen op hen, of, beter toch buitenwandelen om daar wat te gaan gillen?

als je ramen geleverd worden voor je huis, moeten zij toch komen wanneer het jou ook past, of, pas je toch best zelf je agenda aan?

als je op de autostrade maatje 34 in de vlucht ziet passeren en dan de afrit nemen daar waar je ex dus woont, dan ram je die auto toch gewoon, of, zet je de volumeknop nog wat harder en begin je keihard te janken om je dan ongelooflijk zielig te voelen?

als je vijf boeken hebt liggen om te lezen begin je in geen enkele en huur je de film, of, lees je dat boek dat je het meest zal bijbrengen?

als je geen enkele behoorlijke vrije zaal voor je verjaardagsfuif vindt op zo'n korte tijd, geef je dan maar geen feest voor je 30e verjaardag en ga je gewoon op café, of, ga je de avond zelf eten, het weekend daarna op café vieren en een paar maanden later geef je alsnog een beestig goeie fuif?

als je zo moe bent dat je ogen beginnen dicht te vallen, tokkel je nog wat verder, half vergetend wat je eigenlijk aan het typen bent, of, sluit je af, log je uit en ga je slapen?

ik kies voor de tweede mogelijkheid! dus sleep tight for tonight!

ps enkel de eerste vraag, ik ben terug van de oude stempel geworden, dat een man maar de moeite doet om mij mee te vragen!

 

23:13 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vragen, ex, feesten |  Facebook |

Commentaren

Jaa, best bekend dat soort vragen.. En dat we dan keuze's moeten maken. Lastig vooral ook. Mijn complimenten over je blog!
Liefs.

Gepost door: Yaella | 10-01-08

zoveel vragen... maar ik denk dat je de antwoorden ook wel weet en ja, ik ben ook ouderwets hoor.is gewoon veel romantischer als een man JOU mee uit vraagt

Gepost door: amber | 11-01-08

Tuurlijk! Op je eerste vraag:
de dame mag best zelf het initiatief nemen. Mij overkwam dat bijna elke keer, tenminste op msn. Na een tijdje chatten typt het meisje aan de overkant of we mekaar eens kunnen ontmoeten. Misschien komt het door mijn vlotte schrijfstijl.

IRL ligt dat anders. Daar blijf ik, timide gast, altijd vragende partij. Met wisselend succes.

Gepost door: Tom Yum Kim | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.