03-01-08

genekt

genekt door de buikgriep, goeie start van het nieuwe jaar dus...

maar eerst nog het van-oud-naar-nieuw-verslag!

deel 1
om 19u afgesproken met S1, die natuurlijk nog 20 outfits stond te passen en te wisselen om uiteindelijk na 45 min (en nee, ik overdrijf hier echt niet) het toch maar bij die allereerste te houden

deel 2
om 20u bij S2 gearriveerd, om daar mekaars haar nog wat te liggen stijlen (met Kerstmis stijltang gekregen van 1 van mijn broers), geen evidentie aangezien S2 en ik krullen hebben! intussen wat typisch meidengeleuter, de eerste cava'tjes achterover geslagen en nadien beginnen eten, allerlei koude hapjes aangezien S2 nog maar net verhuisd is en er nog geen fornuis aangesloten was, heeft echt wel zijn charmes...

deel 3
om 1u digitaal fototoestel bovengehaald, en met de invloed van cava en witte martini, onze eigen 2007-to-2008 fotoshoot gehouden, HILARISCH!!
foto's zijn helaas niet voor publicatie vatbaar.

deel 4
om 3u stad ingetrokken, en tot 8u de beentjes staan losshaken (serieus los, want mijn rechterknie doet er nog altijd pijn van, au)

slot
om 8.30 in bed beland (alleen, ik moet jullie teleurstellen, ben niemand tegen het lijf gelopen, zelfs ni letterlijk ;-)  was beetje teveel in mijn eigen shakey-landje bezig en dan kom ik naart schijnt over als een rasechte icequeen/bitch), maar geweldige nacht beleefd!

dag nadien was minder fijn, om 14u bij de grootouders waar naar de o-zo-fijne jaarlijkse traditie de hele familie zijn o-zo-fijne nieuwjaarskussen komt uitdelen... ikke goed ziek, denkend, das van te weinig slapen en teveel cava... (dag nadien bleek dat het buikgriep was!)
ben wel trots op mezelf, tegen iedereen die me voor 2008 eindelijk es een goed lief wenste ben ik vriendelijk gebleven en heb gezegd 'das nog ni 't ergste, ik word er ook nog es 30 dit jaar he!'

na welgeteld twee uurtjes ben ik terug naar huis gereden en in bed gekropen, 02 januari eerste werkdag van het nieuwe jaar, en die ben ik al even goed gestart... ben ongeveer kwartier op kantoor geweest om mijn team gelukkig nieuwjaar te wensen, het toilet op te zoeken en dan terug naar huis te rijden!

en nu zit ik hier, genekt door de buikgriep... morgen wel terug werken dus again, end of story

sweet dreams, and to all of you, a Happy New Year!

ps om terug te komen op het ice queen gehalte, heb ik al gezegd dat ik zelf een steenbok ben, misschien heeft het daar iets mee te maken, heb gehoord dat dat nogal stugge stijfkoppen zijn ;-)

21:41 Gepost door Noa in Friends | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ziek, dansen |  Facebook |

Commentaren

Met meningen kunnen men de straten plaveien.
Vrouwen met verstand en humor moeilijker.
Je zal wel terecht komen, maatje xx.
Kus
pavel

Gepost door: pavel | 04-01-08

Erg vervelend, zo in het begin van het jaar. Op andere momenten trouwens ook. Misschien het moment om eens uit te rusten bij een goede strip, maar of dat in zo'n toestand comfortabel is...

Gepost door: Peter | 04-01-08

Grappig ... ... hoe je dit allemaal neer zet ;o). En blij dat ik je hier gevonden heb !

een sterrenbeeld-genootje ;o)

Gepost door: Stekelbeesje | 08-01-09

De commentaren zijn gesloten.