07-12-08

back from the dead

bijna 1 jaar geleden begon ik mijn blog, heeft het iets te maken met de periode misschien? die vraag stel ik me wanneer ik vandaag beslis om opnieuw te bloggen. verder te zetten wat ik een jaar geleden begon!

reden waarom ik zo lang niet schreef?

veel zaken gebeurd. gevolg? een diep dal waarvoor een blog niet therapeutisch genoeg werkte, dus heeft Noa de harde, confronterende, lange weg gekozen om echt in therapie te gaan. wil er niet teveel over uitweiden buiten het feit dat ik nog een boel uit mijn jeugd te verwerken had. heb een zwaar half jaar achter de rug, waarin ik het niet kon opbrengen om dingen te delen met de rest van de wereld, moest er effe helemaal alleen door, maar i’m back!!

wat gebeurde er in al die maanden?

renovatieproject still going strong, intussen woon ik er wel in, dus das een goeie evolutie. tijdje bij S1 gewoond, waarom? op mijn 30e ben ik door mijn ouders het huis terug uitgezet (moet vlak na mijn laatste post geweest zijn), mijn ouders en ik hebben altijd bizarre band gehad, of beter gezegd, geen band. was pure noodzaak om daar terug in te trekken, maar na een klein jaar was mijn moeder het beu. dikke ruzie, verwijten dat zij er niks aan kan doen dat ik niet met mijn centen kan omgaan, dat ik dat huis beter niet gekocht had en misschien es ne fatsoenlijke vent kon zoeken deze keer… tja, harde woorden waardoor je in een impuls het ook afbolt. contact is nog steeds niet helemaal hersteld, heb hen al aantal keer gezien maar ze doen alsof er niks gebeurd is… veel emoties terug losgekomen en eindelijk ook es aangepakt!

feest voor mijn tram 3, tja, dat is er dus een gans jaar niet van gekomen. maar ik ga dat in januari inhalen, want dan word ik er al 31, tijd vliegt…

S1 still single, en is helemaal ok, dus gaat een tijdje genieten van haar vrijgezellenleventje. S2 heeft intussen de vent van haar leven gevonden, zijn na paar maanden samen ingetrokken, en beginnen volgend jaar aan kindjes!! Miss C idem dito, is na 3 maanden gaan samenwonen, en hebben een maand geleden samen een huis gekocht, kindjes gaat ni voor direct zijn bij hen denk ik. anyway, het geeft me sowieso hoop, het kan snel gaan als je de juiste vent vindt ;-)

met mij nu?

het gaat de goeie kant op. ik woon in mijn huisje, naast ET, werk loopt vlot, heel vlot zelfs maar daar kom ik dadelijk op terug. mijn party animal mode is afgesprongen paar weken geleden. geniet nu meer van filmke zien in mijn huisje.

werk? heb aanbod gekregen om naart buitenland te verhuizen voor de firma en daar verder te werken. altijd mijn grootste droom ooit geweest, dus morgen krijg ik de financiële kant van het verhaal te horen en beslissen we definitief. en als het een ja wordt, zal deze blog binnen een kleine twee maanden vanuit spanje verder aangevuld worden!!

ex? volledig uit de picture. uit het hoofd en het hart ook. nog steeds samen met maatje 34, en hoe bizar het ook klinkt, ik begrijp zelfs waarom ie met haar is en het zo goed lukt tussen die twee. ben er ok mee.

nieuwe lover? ja, maar weeral totaal de verkeerde. iedereen die dit leest gaat me waarschijnlijk veroordelen, weet zelf niet goed waar mijn principes naartoe zijn. mijn nieuwe lover heeft een vrouw. het is stom begonnen, feestje 2 maanden geleden, ikke veel te veel gedronken en met hem in bed beland. en ik was er heilig van overtuigd dat ik niet verliefd zou worden… jaja, zo stom ben ik dus nog steeds, om mezelf wijs te maken dat ik enkel een lichamelijke band kan hebben met iemand. Nee hoor, who was I kidding, helemaal verliefd geworden. en i know, venten gaan niet weg bij hun vrouw. dus het aanbod van mijn management om naart buitenland te verhuizen, tja, perfect timing, is altijd een droom geweest, is super voor mijn carrière en het verplicht me meteen hem los te laten.

that’s it for now. sleep tight.

ps wat ik de afgelopen maanden dus ook ni meer gedaan heb, is blogs lezen. helemaal niet meer up to date met wat er gaande is bij Elle, Amber, en zo veel anderen. dringend werk van maken

22:36 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: man, job, familie, ex, blog, huis, lover, me |  Facebook |

12-02-08

grrrrr

het gevoel waar ik nu mee zit, waarom? aantal zaken die niet liepen zoals de zaken horen te lopen...

eerste zaak, als je een medewerkster al oneindig veel keren attent gemaakt hebt op een bepaalde, jammergenoeg zeer wederkerende, fout die ze dus steeds maar maakt, een administratieve fout die bovendien extreem belangrijk is aangezien ze met de lonen te maken heeft, dus als ze dan diezelfde fout vandaag plots in het kwadraat toepast, tja... dan verandert noa van coole collega even plots in een bitch bazin! en jammergenoeg ook in het kwadraat, grrrrr

for the record, mijn ice queen gehalte blijf ik dan wel behouden, dus de volumeknop wordt aangezwengeld wanneer ik mijn bitch bazin rol bovenhaal, maar de ijzige kalmte van the ice queen blijft sluimeren hoor, eender welke rol ik aanneem, van the ice queen raak ik niet vanaf!

tweede zaak, krijg ik een dik uur geleden 2x op vijf minuten tijd telefoon, 'nummer onderdrukt', ik neem dat op (tenzij de tel stoort op dat moment), in mijn vorige carrière was ik één van die 'nummer onderdrukt', ofwel ook  'privénummer' genaamd - bellers, dus als je dat zelf lang gedaan hebt, 'privébellen', dan neem je zelf die oproepen ook makkelijker aan

anyway, ik neem dus 2x op 'hallo met noa. hallo? halloooo? ja hey, haaaaalloooo????, 2x en 2x neergelegd, niks te horen aan de andere kant van de lijn, niks, nada, niente (dus hijgtelefoontjes waren het ook niet!)

had aantal kennissen en vrienden tijdens mijn autorit huiswaarts opgebeld (met oortje, ben veilige chauffeur, of beter gezegd, ik heb ooit een boete gehad van 100eur, en daar koopt ge u een paar oortjes voor) en voice mail bericht ingesproken, dacht, dat is één van hen, maar smsjes verstuurd om te checken en niks is minder waar, zij waren het niet, dus grrrrr, wie heeft me opgebeld om dan niks te zeggen???

derde zaak, en ze leest dit morgenochtend vanop haar werk, ET was vergeten dat we morgen hadden afgesproken, grrrrr, en er waren al andere plannen, moeten nog nieuw moment afspreken, dus geen hilarische o zo typische ET-uitspraken morgen, jammer, keek er wel naar uit. en zonder op zoek te gaan, heeft er zich een vervanger aangeboden, de Twijfelaar. hij is ook een collega uit het financieel-bijberoep-deel van mijn leven, en intussen een vriend geworden. de Twijfelaar weet op dit moment niet echt goed waar ie met zijn leven naartoe wil denk ik soms, vandaar dat ik hem zo noem. Kan zijn dat ik die naam morgen vervang want hij is één van mijn bloglezers ook...
soit, morgen dus afgesproken met de Twijfelaar ipv ET.

vierde zaak, grrrrr, ogen vallen weer toe, dus toch wel beetje teken dat ik vermoeid begin te raken van het hectische leventje dat ik nu leid. dus time to go to bed.

slaapwel 2 all of u!

ps topsporter nog ni gehoord trouwens, graag some male advice, want ik begrijp ni goe hoe je doodleuk op don aan tel kan zeggen 'ah, ik wilde u nog te bellen om samen te gaan eten', om dat zat in person nog es letterlijk te herhalen, en om dan sinds zaterdag niks meer te laten weten. waarschijnlijk ben ik te snel aant stressen, zo'n leuke vrouwelijke eigenschap. anybody?

 

 

22:36 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ice queen, job, ergernis, etentje |  Facebook |

03-02-08

faits divers

fait 1:
de rails zijn in zicht, nu moet ik alleen nog on track geraken... denk veel meer aan m'n ex en de relatie die we hadden dan een tijdje terug, maar intussen lijk ik het beetje bij beetje te kunnen plaatsen, en ik bekijk het positief, dit wil zeggen dat ik eindelijk ben beginnen verwerken, en das stap 1 he!
bovendien ben ik een flink meisje geweest, heb 7 gemiste oproepen van hem, en geen enkele ontvangen of gekozen! (voor zij die het ni snappen, ik heb ni opgenomen!! schouderklopje voor mezelf dus!) stelde me wel de vraag waarom hij het nu plots nodig vindt me twee dagen op rij drie a vier keer per dag te bellen, net alsof ie het aanvoelt dat ik geen uitlaatklep meer wil zijn voor hem...

fait 2:
donderdagavond met mijn team gaan wokken om m'n verjaardag nog te vieren. wat zijn het toch schatjes, kadootjes gekregen, van die geweldige hebbedingetjes voor in mijn nieuw huisje. daarnaast geweldig leuke avond gehad! eigenlijk heel de avond gepalaverd over sex en speeltjes. ter info, mijn team zijn enkel vrouwen, jaja, ik ben baas over een stel vrouwen, allez, baas, zo'n verkeerd woord. wil vooral collega zijn en baas waar nodig, dus 's avonds tijdens het wokken was ik collega, want zit ik daar rustig mee te praten en vooral lachen over sextoytoestanden, bedenk ik me toch wel twee seconden, 'goh, noa, moet je dit eigenlijk allemaal wel vertellen aan je team', maar die twee seconden wegen allesbehalve op tegen het plezier dat we maakten dus gezellig verder geleuterd en weer wat bijgeleerd! moet dringend es wat zaken gaan bestellen denk ik...

fait 3:
vrijdag bedrijf bezocht, klant die ik de eerste keer zag, damn, hallelujah, oh my god, wat een ongelooflijk knappe vent! klant dus, hmmm, mag niet. en vandaar is noa's interesse dubbel zo hard gewekt, MAG NIET = WIL IK HEBBEN! en yes, hij is vrijgezel, binnenkort feestje voor alle goeie klanten om relaties te onderhouden en klanten beter aan ons te binden (jaja, zo is de communicatie naar ons toe geweest), ik ga ervoor, zeker met die welbepaalde klant, relatie onderhouden, beter binden, geen probleem! wat een geweldige werknemer ben ik toch he!

fait 4:
ik heb morgenavond met de weegschaal afgesproken, gaan opnieuw iets eten, heb hem net aan de lijn gehad, half uurtje gepraat. gaat niks worden tussen ons, ben ik vrij zeker van, maar denk wel (kan ik nu nog ni echt weten natuurlijk) dak er een vriend bij ga hebben, kunnen goed om met elkaar dus das ook al heel wat. waar het world wide web niet goed voor is he!

fait 5:
vandaag naar de body&beauty beurs geweest met Sonrisa (spaans voor glimlach, past echt bij haar! ben trouwens vijf volle minuten op zoek geweest naar een bijnaam en het is geen evidentie om telkens opnieuw een passende naam te vinden voor je vrienden maar dat zullen jullie wel weten zeker?)
Sonrisa is een 'nieuwe' vriendin en collega, heb haar paar maanden geleden leren kennen tijdens commerciële training en het klikte direct! heel soms kom je dat plots tegen, iemand die in je leven passeert, en meteen blijft hangen, vind ik echt super als dat gebeurt!
anyway, gisteren eerst samen gaan clubben, we gingen op tijd naar huis gaan want we wilden die beurs absoluut niet missen en dus op tijd uit bed zijn, tja, twas toch weer vijf uur, maar dat wil zeggen dat we weer leuk nachtje gehad hebben (aantrekkelijke kerel gezien daar trouwens, iemand die zij kent, heel kort mee gepraat, meer naar gekeken, kerel kan keigoed dansen, vind ik zoooo sexy! die club, daar ga ik nog naartoe dus)
bij haar blijven slapen, 's morgens ontbijtje, douchke en wij dus naar de body&beauty beurs in gent, 1e jaar dat ze dat organiseren, en kritische meiden dat we zijn, hooggespannen verwachtingen die jammer maar helaas maar gedeeltelijk werden ingelost. we wonnen ter plekke een gratis voetenmassage en die deed na ons nachtje shaken echt deugd! maar voor de rest weinig echt interessante zaken te doen, beleven, zien... vooraf ook overal reclame voor gratis goody bag bij bezoek aan de beurs, euh... goodies zijn bij mij nog altijd hebbedingetjes, tastbare spulletjes, staaltjes enz. NOT! geen enkel, jaja, je leest het goed, geen enkel staaltje te bespeuren in de tas, al een geluk dat de tas zelf wel leuk is! enkel kortingsbonnen waar we niet echt veel mee zijn...
toegegeven, er zat ook een 'goed gevoel' exemplaar in, ga dat nu lezen, want er staan een aantal artikels in die me wel 'leerrijk' lijken, oa 'zoek je partner op het internet' en 'flirten moet (ook met je baas)' (wat ik dan vervang door klant, haha!)

hasta la próxima!

ps nog vergeten, er is weeral een nieuwe single bij in mijn netwerk van mensen, één van de madammen uit mijn team heeft dit weekend haar relatie beëindigd...

22:25 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: klant, weegschaal, body beauty, on track, ex, team |  Facebook |

23-01-08

cliffhanger

bij mijn weten noemen ze het zo, cliffhanger

een trailer is een voorsmaakje van een film die je nog niet gezien hebt, een cliffhanger is iets dat de spanning doet stijgen en dat ervoor zorgt dat je in een reeks zeker de volgende aflevering niet wilt missen...

waarom ik dit vertel? ben gewoon té moe om nu 'the libra date story' nog te vertellen en wat voor spannends er voor de rest de afgelopen dagen nog gebeurd is...maar wil al wel dit meegeven "een warm lijf tegen je aan voelen is net als een warme chocomelk leegdrinken voor het haardvuur"
Knipoog


ni lief he, jullie zo op je honger laten zitten, tja, moet er toch voor zorgen dat het spannend blijft...

buenas noches!

ps beloof dak mijn uiterste best doe om morgen de volgende aflevering online te zetten!

00:01 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: spanning date |  Facebook |

09-01-08

so many

questions...

als je online dating mails stuurt, laat je hem toch eerst vragen om af te spreken, of, zijn we zo geëmancipeerd dat je dat ook al zelf moet doen?

als je medewerkers op je zenuwen werken op het werk, mag je dan effe brullen op hen, of, beter toch buitenwandelen om daar wat te gaan gillen?

als je ramen geleverd worden voor je huis, moeten zij toch komen wanneer het jou ook past, of, pas je toch best zelf je agenda aan?

als je op de autostrade maatje 34 in de vlucht ziet passeren en dan de afrit nemen daar waar je ex dus woont, dan ram je die auto toch gewoon, of, zet je de volumeknop nog wat harder en begin je keihard te janken om je dan ongelooflijk zielig te voelen?

als je vijf boeken hebt liggen om te lezen begin je in geen enkele en huur je de film, of, lees je dat boek dat je het meest zal bijbrengen?

als je geen enkele behoorlijke vrije zaal voor je verjaardagsfuif vindt op zo'n korte tijd, geef je dan maar geen feest voor je 30e verjaardag en ga je gewoon op café, of, ga je de avond zelf eten, het weekend daarna op café vieren en een paar maanden later geef je alsnog een beestig goeie fuif?

als je zo moe bent dat je ogen beginnen dicht te vallen, tokkel je nog wat verder, half vergetend wat je eigenlijk aan het typen bent, of, sluit je af, log je uit en ga je slapen?

ik kies voor de tweede mogelijkheid! dus sleep tight for tonight!

ps enkel de eerste vraag, ik ben terug van de oude stempel geworden, dat een man maar de moeite doet om mij mee te vragen!

 

23:13 Gepost door Noa in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vragen, ex, feesten |  Facebook |